LUXboX Dakkapel en Dakserre voor meer licht en ruimte in uw woning.

Luxbox_highres_byMuk-21De LUXboX® brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine ligging van het glasvlak maar brengt meer ruimte dan een dakraam, tevens is de LUXboX® vergunningsvrij te plaatsen door de vergunningsvrije regels die sinds 2010 van toepassing zijn en vanaf 1 november 2014 nog eens meer mogelijkheden bieden.

De LUXboX® is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van VELUX dakramen. Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft.

Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 6.0 en aan de binnenzijde zijn voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de LUXboX is standaard bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016.

Stel zelf uw LUXboX samen met VELUX of FAKRO dakramen.

Niels_Klerx_LUXboXZoals gezegd kunt u bij de LUXboX dakkapel en dakserre oplossing zelf kiezen welke typen dakramen u wilt toepassen. U heeft dus zelf keuze of u het dakraam handmatig of op afstand wil bedienen, of u energiebalans beglazing of juist veiligheidsbeglazing wenst en of u kiest voor een wit afgelakte, grenenhouten afwerking of juist een vochtbestendige kunststof afwerking wilt hebben voor de dakramen in de dakkapel of dakserre.

Meer Ruimte en Daglicht binnen 1 dag!

LuxboxDe LUXboX wordt kant en klaar aangeleverd waardoor het mogelijk is om dezelfde dag nog te genieten van uw extra Ruimte en Daglicht.
Uw rommelzolder, slaapkamer of oude kleine badkamer verbouwen met een LUXboX is de ideale oplossing om op een eenvoudige manier Ruimte en Daglicht te creëren.

NIEUWSTE VELUX elektrisch uitzetvenster.

LUXboX_Dakserre_Uitzetvenster_Elektrisch_GoogleVanaf januari 2020 is het mogelijk om een volledig elektrsich uitzetvenster van VELUX in de LUXboX te plaatsen. Als eerste in Nederland heeft LUXboX het elektrische uitzetvenster bij LUXboX in de showroom geplaatst.
Hier kunt u live het dakraam bedienen, dit is mogelijk met afstandsbediening maar ook met uw smartphone en stembediening via SIRI of Google voice.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor een LUXboX Dakserre of Dakkapel Basic via onderstaand formulier

Gegevens over de gewenste LUXboX

 

Persoonsgegevens

 

Bekijk hier de LUXboX catalogus.